Post by acinenwamal on Feb 3, 2022 3:16:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Harvest.io – 3D Farming Arcade 2022 version ▞▞▞
Este bun, dar la fiecare nivel au același lucru care mă plictisește
Aceasta este o îmbunătățire marginală a fiecărui nivel de tip de joc cu anunțuri de vizionare
👍👍👍
Ciudat de satisfăcător. Acest joc este alegerea mea atunci când sunt stresat, nu pot dormi sau am anxietate. Singurul lucru care l-ar face mai bine este să ai un mod de joc gratuit în care nu ai o limită de timp și câmpuri nesfârșite.
La multe nenorocite de reclame după fiecare nivel apare o reclamă și devine atât de enervant. Uneori, x pentru a scăpa de anunț nu va apărea până la sfârșitul videoclipului, forțând să îl vizionați. Știu că voi, dezvoltatorii, aveți nevoie de bani, dar nu după fiecare nivel.Omoară jocul.
Farm Simulator 18 MOD APK pentru Android Descărcare ...
Cel mai tare joc!!!!!!°●°.ps ăsta este telefonul bunicii mele🤣🤣🤣😎😎😎 merită 5 stele, lam primit de ziua mea.😍😍#best game
Joc grozav, dar reclamele se înrăutățesc progresiv cu cât joci mai mult. Nu puteți colecta nicio recoltă fără să vizionați un anunț. Proiectat în mod intenționat în acest fel, dar este cu adevărat înnebunit când ajungeți la reclamele de 15 și 20 de secunde în fiecare minut și ceva.
Îmi place jocul lui, dar după un anumit nivel nu mai sunt goluri, așa că nu pot avansa. L-am dezinstalat și instalat de 3 ori sperând că nu se va întâmpla din nou, dar se întâmplă. Ar fi grozav dacă ați remedia această problemă.
Are prea multe reclame și controalele sunt, de asemenea, proaste. Cu toate acestea, are un concept bun și este un joc bun în general
Ce joc frumos voi juca zilnic și va juca și sora mea. Editez acest joc. Îmi place dacă este super
Controalele sunt puțin neplăcute și chiar cred că jocul ar trebui să aleagă între provocarea jocului Snake (prelungirea, dar să nu atingă coada), concurența cu alți jucători și cronometrul. Primele două sunt provocări bune așa cum sunt, iar temporizatorul adăugat doar face lucrurile enervante. De asemenea, lasă-mă să-mi aleg culoarea în loc să asignez una aleatorie în fiecare rundă. În afară de asta, este practic bine, nu o tonă de reclame și golirea câmpului este oarecum satisfăcătoare.
Îmi place acest joc, dar există adaosuri care mă enervează și cum ar trebui eu să se descurce cu tine când ești prea mult timp ce ai de gând să faci cu el. Te rog să rezolvi aceste probleme dacă poți. Dar este un joc plăcut. Mulțumesc tu.
E bine, până când aluneci și vei fi ucis. Când mori trebuie să urmărești reclame LUNGI. Dacă mori repede, vizionezi mai multe reclame decât ai timp de joacă. Nu, mulțumesc!
Fără multi-player sau online, doar joci împotriva roboților și primești reclame în 5 secunde, este nasol și majoritatea evaluărilor sunt false
E super jocul ,vil recomand, iam dat cinci stele
Este cel mai tare joc din lume! Dar ca să știți da că nu mai vreți reclame opriți internetul.
A fost distractiv. Jucat și jucat și jucat. Am descărcat unele dintre celelalte jocuri din numărul nesfârșit de reclame și apoi, dintr-o dată, s-a oprit să-mi „strângă” recolta, așa că a devenit inutil. A fost o modalitate grozavă de a ucide timpul și a funcționat grozav cu ocd-ul meu. Asa ca s-ar repara. Ar da un rating înalt cu stele dacă ar funcționa corect.
Jocul continuă să înghețe
Un joc distractiv de planificare strategică. Da, trebuie să mă gândesc. Foarte recomandat.
Wow.
9/21/21 MAI MULTE NIVELURI VA ROG 26/06/21 nasol acest joc este atat de captivant, nu sunt suficiente nivele, asa ca sterg si re-descarc constant aplicatia!! Eu iau o stea de fiecare dată când trebuie să actualizez din cauza asta. DECI VĂ RUGAM ADĂUGAȚI MAI MULTE NIVELURI!! Update: 19/01/21 bine am fost dependenta pana am ramas fara niveluri!!! Am nevoie de mai multe niveluri cât mai curând posibil, incredibil că nu au mai fost actualizări din 26/11/2020!!! Treci la el te rog!!!! Odată ce sunt mai multe niveluri pe loc, vă voi da înapoi stelele!!!
O mulțime de adăugare, dar o remediere ușoară prin simpla activare a modului avion. În afară de acel joc destul de decent
Iubește acest joc!! Căutam în mintea mea cuvintele care să explice cât de distractiv este acest joc... iar întrebările de rating le-au pus perfect; Este jocul lin? Oooh da! Este acest joc intens? DA! Super intens!! Am devenit foarte bun la acest joc și îmi place! Este ca jocul tău de șarpe obișnuit... dar într-un peisaj de fermă super tare, cu tot felul de tractoare noi cu adevărat interesante de deblocat pe măsură ce avansezi. Super ușor de înțeles (dacă ești la fel de bun ca mine)
Îmi place jocul, dar are nevoie de o îmbunătățire, ceea ce vor să facă upgrade la 1 V 1 dacă asta
E ok dar are cronometru în rest e bine când se va rezolva dau 5 stele pană atunci nu rezolvați și sau 5 stele.
Foarte frumos joc♥️♥️ dar multe reclame.
bobi😂😂❤❤😘
Este un joc frumos care ajută să descriu că cât de multe eforturi depune fermierul pentru a decupa crps și a trimite acea mâncare la noi, dar am o problemă cu anunțurile, vă rog să micșorați numărul. Dintre reclame, altfel jocul este foarte bun, de aceea îi dau o evaluare de cinci stele
Si mie imi place cel mai bun joc debordanta nota 10/10
🤩🤩🤩🥰🥰🤘🤘👍👍👍
Imi place jocul asta!
Sunt complet dependent de acest joc! Place! Nu înțeleg că oamenii se plâng că mai primesc reclame după ce au plătit pentru a le elimina, deoarece după ce am plătit pentru a face upgrade, nu am primit unul. Sper să adăugați mai multe niveluri în curând!
După ce am trecut de 45 de niveluri, nu îmi arăt scorul, nu pot trece nivelul 😡😠🤬😳😞🙁☹😢😔😓😒😌
De fapt, la fel de distractiv ca anunțul pentru o dată, am plătit pentru versiunea fără reclame imediat știind că mi-ar plăcea și mi-ar juca foarte mult. Super satisfăcător și distractiv pentru a elimina competiția. Ucigaș de timp distractiv. Demn de 5 ⭐️s
Îmi place jocul la care am mers în toate fermele, nu te-au lăsat să ajungi în cealaltă parte a noii ferme, așa că da
E foarte tare jocul acesta
Încă primesc reclame chiar și după ce am plătit pentru a nu avea reclame. De asemenea, am fost taxat cu un cont greșit. Bănuiesc că acest dezvoltator a decis să facă orice și Google Play nu va repara nimic.
Dependent, dar culturile dispar. Am ajuns la un nivel și acum totalurile decupate din partea de sus a ecranului au dispărut. Plecat. Deci, când joc, nu contează ceea ce tocmai am adunat în total pentru a putea trece la nivelul următor. Le-am trimis e-mail și sper să aud un răspuns în curând. Degetele încrucișate tuturor!
Sunt prea multe reclame de fiecare dată când termin un joc, există întotdeauna o reclamă, sunt mult prea multe reclame.
Este un joc bun, dar când ajungi la ultima etapă, nu mai sunt câmpuri de arat, au nevoie de mai multe câmpuri de arat.
Trebuie să spun că acest joc este foarte EMOZANT, GENIAL și CAPITIV. Acest joc este o mare eliberare de stres pentru mine. Îmi plac diferitele tractoare/camioane.. Îmi place să transport toate legumele/fructele diferite. Îmi place să pot să mă numesc și acolo.. Voi spune tuturor prietenilor mei despre acest joc.
Farmers.io. 4.5 1 2 3 4 5 (Total 10). Joaca acum. Game-Game pe Android. jocuri online gratuite · Jocuri on-line ferma · Agricultor jocuri online.
Am notat acest lucru cu 3 pentru că este satisfăcător și distractiv... dar cel mai important este că suplimentele strică jocul atât de mult, încât este clasat pe 3, dar acestea sunt întrebări pe care ar trebui să le știi: Este acesta un joc cu fermă?: da Este acest joc înfricoșător:nu Este acesta un joc RPG cu nisip și lume deschisă?:nu, dar nici nu sunt sigur.